Magunkról

Mottónk: Hidakat építsünk ne falakat!

Szakmai küldetésünk, információt, segítséget és szakszerű iránymutatást adni a szakértő, előírásoknak megfelelő, színvonalas munkavégzéshez. 

Célunk olyan egység megteremtése, melynek súlya van és eredményeként piaci előnyökre tudunk szert tenni kivitelezési és szakirányú ajánlatok kapcsán, továbbá a társházi közös képviselők, ingatlankezelők összefogása, egy szakmai szövetségbe, mely szerepet tud vállalni a tagok érdekeinek képviseletben a mindenkori kormányzatnál, önkormányzatoknál. 

Közös érdekünk a szakma védelme, a szakmai munka elismertetése. Fontos, hogy a társadalom megismerje a társasházi közös képviselő munkájának összetett jellegét: a hivatalokkal, minisztériumokkal, pályázati szervekkel, illetve hitelintézettekkel, adóhatósággal, ingatlan nyilvántartással való feladatok szakszerű teljesítésének fontosságát, kihatásait. 

Szövetségünknek tagja lehet minden ingatlankezeléssel, közös képviselettel foglalkozó jogi vagy magánszemély, gazdasági társaság, ill. társasházi határozat alapján megbízott közös képviselő. A tagság további kritériuma, hogy a jelentkező elfogadja alapszabályunkat és etikai kódexünket. Pártoló tag, szponzor mindenki lehet, aki megfelel az egyesület értékeinek, szellemiségének és szemléletének. 

Teremtsük meg a szakma egységességét, erősítsük a szakmai szövetséget, mellyel jól tudjuk szolgálni a lakóközösséget!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.